Димитър Ганев: Седнете и се разберете под някаква формаАко има някакво

...
Димитър Ганев: Седнете и се разберете под някаква формаАко има някакво
Коментари Харесай

Социолози: Какви послания изпратиха българите на изборите

Димитър Ганев: Седнете и се разберете под някаква форма

Ако има някакво обръщение на гласоподавателя, което би трябвало да четем - то е: " седнете и се разберете под някаква форма ". Така политологът Димитър Ганев от „ Тренд ” разяснява резултатите от предварителните избори пред. 

„ Като нищо може да се окаже, че просто се привиква парламент, който да одобри някакви неща. Служебното правителство си продължава и отиваме на нови избори. Другият вид е част от групите да направят коалиция зад някакъв експертно звучащ кабинет. Където Борисов би трябвало да направи жест ”, счита социологът от „ Галъп ” Първан Симеонов.

Според Ганев България не може да се ръководи със 121 депутати. „ Това постоянно е на ръба, непрестанно без кворум, зависещи от волята и желанията на разнообразни депутати. Всяка една такава коалиция ще бъде не доста красива ”, посочи още политологът.

Симеонов очерта вид, при който партиите да сформират „ нещо краткотрайно ”, с стеснен мандат, с цел да се преведе страната през избрана стратегия. Този сюжет обаче беше избран като „ много комплициран ”.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР